Route

kaartKomend van de A8 afslag Zaandam zuid (Oostzaan).

U rijd de Torbeckeweg af richting de Den Uijlbrug in zaandam. Over de brug slaat u direct rechtsaf. Voor het Albert Hein hoofdkantoor linksaf de Albert Heijnweg op (2e stoplichten). Bij de eerste stoplichten gaat u rechtsaf de Hoofd Tocht op. Op de Hoofd Tocht 2e kruising linksaf de Grote Tocht op. Direct links de parkeerplaats op (achterzijde kantoor van Meijns). Het bedrijfspand ziet u aan het eind van de parkeerplaats liggen. De ingang is als u voor het pand staat links.

 

Komend van de provincialenweg in Zaandam uit de richting Koog aan de Zaan.

U rijd langs station Zaandam (aan uw rechter hand). U slaat aan het eind van het Albert Hein hoofdkantoor rechtsaf de Albert Heijnweg op. Bij de eerste stoplichten gaat u rechtsaf de Hoofd Tocht op. Op de Hoofd Tocht 2e kruising linksaf de Grote Tocht op. Direct links de parkeerplaats op (achterzijde kantoor van Meijns). Het bedrijfspand ziet u aan het eind van de parkeerplaats liggen. De ingang is als u voor het pand staat links.

 

Komend uit de richting Westzaan.

U rijd op de Hoofd Tocht richting Zaandam. Bij de derde afslag aan uw rechterhand rechtsaf slaan de Grote Tocht op. Direct links de parkeerplaats op (achterzijde kantoor van Meijn). Het bedrijfspand ziet u aan het eind van de parkeerplaats liggen. De ingang is als u voor het pand staat links.